Utazónapló

Római utazás

2014. november 10. - pocokman

Még júniusban adódott egy lehetőség, hogy hárman elutazzunk Rómába egy hétre. Utazótársaim anyu, és egyik barátnője, Kriszta. Kriszta születésnapjára kapta az utat a lányaitól (ez úton is köszönjük!), hogy anyuval utazhasson. Én ott jövök a képbe, hogy már utaztam külföldre, és beszélek idegen nyelvet, így kísérőnek megyek. Rómába repülővel megyünk, a buszozást nem vállaltuk be, de talán jobb is így, főleg, hogy anyu még sosem repült, így szinte gyermeki izgalommal várja az utat :)

Azóta sokat terveztünk, hogy mit érdemes megnézni. Elhatároztuk, hogy egyik nap elmegyünk Pompeibe is, remélem összejön. Az előkészületekről annyit, hogy bevásároltunk mindenkinek 1-1 Róma kártyát (Roma pass), amely segítségével 2 választott látnivalóba ingyen beléphetünk, illetve 3 napig ingyen használhatjuk a tömegközlekedési eszközöket. Valamint előre megvettük a belépőket a Vatikánba, mivel nem szeretnénk órákig sorban állni. Holnap, azaz kedden reggel indulunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://utazonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr556883667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása